Disfuncție erectilă cauzată de diabet?

0
1520

Potrivit unui scurt articol de Reuters, publicat în iulie 2017, aproximativ 53% din băieți cu diabet zaharat au disfunctie erectila. Uimitoare, nu-i așa? Faptul a fost extras dintr-un raport în Diabetică Medicament, bazat pe o cercetare de aproape 90.000 de băieți. Raportul de asemenea, a arătat că băieții cu diabetici probleme sunt de trei ori și jumătate mai mult sensibile la Disfuncție Erectilă (ED), în care au dificultăți în obținerea și, de asemenea, a primit o erecție, în contrast cu masculii normali grade de zahăr din sânge.

Vestea bună este că, de sex masculin produse de îmbunătățire ca Stendra, inițial aprobat de FDA medicamente pentru disfuncție erectilă în ultimii zece ani, create de Auxilium produse Farmaceutice, de fapt au dovedit eficacitatea lor în care se ocupă cu ED în diabetică persoană baieti, afirmă Oamenii de Wellness de Digerat, în Stendra marturii. Cu toate acestea nu funcționează? Specialiștii mai adăugat că o doză zilnică de 100 și 200 mg, consumate cu 30 de minute înainte de sex, cu sau fără alimente, ar putea ajuta substanțial în care se ocupă cu ED.

Risc ridicat de impotență în disfuncția erectilă

De Ce Are Probleme Cu Diabet Zaharat Provoca Impotenta?. Probleme cu diabet zaharat, după cum am înțeles, este o problemă medicală în care o persoană a ridicat de zahăr din sânge (glicemia) de grade, una sau ambele, datorită faptului că insulina de fabricație este slabă (Tip I), sau datorită faptului că celulele organismului nu reacționa în mod eficient la insulină, care afectează înseamnă organismul procesele de glucoză din sânge sau glucoză (de Tip II).

Ca urmare a impactului a ridicat nivelul de glucoza din sange, vasele de sange se poate obține rănit, care pot împiedica circulația sângelui la unul dintre cele mai importante organe din corpul nostru, cum ar fi inima, rinichii și ochii, deteriorarea ei pentru viață.

De asemenea, în ED, vasele de sange care transporta sange la nivelul penisului și nervii care controleaza stimularea sexuală și, de asemenea, feedback-ul deteriora ca urmare a ridicat nivelul de zahăr din sânge de grade. Minimizat fluxul de sânge și, de asemenea, absența legate de sex emoție împiedica un diabetic capacitatea persoanei de a realiza o erectie companie suficient pentru a avea sex cu penetrare.

Riscul de variabile cum ar fi administrate necorespunzător nivelului de zahăr din sânge, neregulate lipide din sânge cont, anxietate, stres și anxietate, anxietate, dieta saraca, probleme de greutate, fumatul, precum și lipsa de exercițiu crește oportunitățile de diabet zaharat și, de asemenea, asociate probleme cu disfuncție erectilă fiind printre ei.

Identifica ED pentru Diabet. Este destul de clar că dacă ai de-a face cu diabet zaharat, care nu sunt în măsură de a reglementa, sunt mari șanse că veți experimenta, de asemenea, disfuncție erectilă la un moment dat în viața ta. Atunci când un diabetic masculin vede un centru medical pentru un cardio regulat de sănătate de evaluare, ar trebui să se facă anumite personalul medical trebuie să-l evalueze în plus pentru impotenta, spune un articol publicat de Medscape. Ca un diabetic persoană, dacă el sfârșește prin a descoperi impotenta, oportunitățile sunt mari ca el este, de asemenea, care suferă de diabet zaharat. Acest lucru poate ajutor cu medical precoce diagnosticul de diabet zaharat.

Respectați frecvența erecțiilor de înaltă calitate

Pentru descoperirea ED, observa frecvența realizării de înaltă calitate erectii. Dacă vă simțiți puncte nu sunt cum ar trebui să fie, nu pierdeți timpul și, de asemenea, consultați medicul dumneavoastră pentru diagnosticul de ED. După aceea, cere-i să te-ai uitat pentru diabet zaharat cât mai curând posibil. La începutul ajungi să știi despre diabet zaharat probleme, mai devreme puteți gestiona, precum și mult mai puțin organe va fi cu siguranță afectate de aceasta. Stendra este omul eficient stimularea produs, cu nici dăunătoare efecte negative precum și din punct de vedere clinic confirmat de-a face cu disfunctii erectile la bărbații diabetici.

Despre Scriitor: Eu sunt Andy, un California de Sănătate bazate pe autor de carieră și, de asemenea, pasionat de sex Masculin Îmbunătățire, Masculină Wellness Problema, mod sănătos și echilibrat de viață, hrană terapie, wellness, precum și de precauție grijă. Disfuncție erectilă, de asemenea, numit impotenta, nu are capacitatea de a obține și menține o erecție suficient de lungă pentru a face dragoste. Există o mulțime de cauze de impotenta (ED), care poate fi fizică, emoțională, sau ambele. Printre una dintre cele mai frecvente motive pentru ED este diabetul.

Cercetările sugerează că 35-75% din bărbații cu diabet zaharat cu siguranță va merge pe pentru a crea ED. Ei au, de asemenea, tind să se stabilească ED vreo 10-15 ani mai devreme decât cei fără diabet.
Probleme cu diabet zaharat poate provoca ED, deoarece acesta poate afecta alimentarea cu sânge la nivelul penisului și nervii care controlează erecția. Când un om devine excitat sexual, o substanță chimică numită oxid nitric este eliberat în fluxul sanguin. Acest oxid nitric spune arterelor și, de asemenea, muschii din penis să se relaxeze, ceea ce permite o mult mai mult sânge pentru a muta dreapta în penis. Acest lucru vă oferă o erecție.

Probleme de greutate, hipertensiune arterială și colesterol ridicat probleme hormonale

Tipul cu diabet zaharat au probleme cu glicemia gradul leagăne, în special dacă starea lor nu este condusă prost. Atunci când lor de glucoza din sange de grade sa fie prea scumpe, mai puțin oxid de azot este generat. Acest lucru poate indica faptul că nu există suficient sânge care curge în penis pentru a obține sau menține o erecție. Low grade de oxid nitric sunt, de obicei, situat la cei cu diabet. Enumerate aici sunt alte câteva motive pentru ED:

Probleme de greutate, hipertensiune arteriala, colesterol ridicat și
probleme hormonale, cum ar fi scăzut de testosteron
probleme psihologice, inclusiv de tensiune, stres si anxietate, si depresie sistemul nervos probleme, inclusiv leziuni la nivelul coloanei vertebrale sau mintea fumatul, consumul de alcool excesiv de alcool, și utilizarea de droguri ilegale unele medicamente, cum ar fi cele luate pentru hipertensiune arterială și, de asemenea, depresie. Pelviene prejudiciu sau interventii chirurgicale asupra prostatei, colonului sau vezicii urinare pot provoca daune la nervi legate de penis. Această leziuni ale nervilor poate duce în plus la ED.

Examinările și, de asemenea, diagnostic medical. Un medic va frecvent efectua unele dintre următoarele teste pentru a diagnostica ED. Sânge examene pentru a verifica pentru o creștere a nivelului de glucoza din sange, ceea ce poate indica probleme cu diabet zaharat. Agent Hormonal examene pentru a evalua nivelurile de testosteron și diverse alte tipuri de hormoni. Sistemul nervos teste, cum ar fi hipertensiunea arteriala si, de asemenea, sudoare examene, care poate elimina leziuni nervoase la nivelul inimii, vaselor de sânge, și a glandei. Sumar de urina pentru a evalua pentru zahăr în urină, ceea ce ar putea indica diabet.

Sănătate examinare pentru a evalua zonele genitale și nervoase reflexe în picioarele precum și penis. Clientul fond de ajutor pentru a stabili de ce o persoană are probleme cu erecția, cât și în ceea ce scenarii. Sănătatea sexuală (SHIM) set de întrebări pentru a ajuta la diagnosticarea prezenței precum și severitatea ED. Injectarea unui medicament direct în penis pentru a examina că alimentarea cu sânge a penisului este normal.