Ce este diabetul cu retinopatie?

0
1404

Retinopatia diabetică creează, semne și, de asemenea, efecte.
Retinopatia diabetică este leziuni la nivelul retinei a ochiului adus pe de diabet. Netratata, aceasta poate duce la o pierdere semnificativa a vederii și, de asemenea, chiar pierderea vederii. Potrivit Federației Internaționale de Diabet (IDF):. Aproximativ 425 de milioane de adulti (20-79 ani) au fost confruntă cu probleme cu diabet zaharat în 2017; și până în anul 2045, acest număr este de așteptat pentru a stimula la 629 milioane de euro.
Un alt 325 de milioane de oameni în 2017 dus la pericol de crearea de diabet de tip 2.

Procentul de persoane cu diabet zaharat de tip 2 este în creștere în majoritatea națiunilor din întreaga lume. Cea mai mare varietate de persoane cu diabet zaharat în 2017 au fost între 40 și 59 de ani. 1 din 2 (212 milioane euro) persoanele cu diabet probleme sunt constienti ca au boala. Din cauza acestor adevăruri și, de asemenea, previziunile, persoană diabetică retinopatia ar putea deveni în curând un important jurul mondială a sănătății dilema. Amenințare aspecte pentru diabetici de tip 2 aspecte includ probleme de greutate, un nesănătoase dieta fizică și lipsa de exercițiu.

Diabeticii nu stabilesc retinopatie diabetică decât după ce au avut de fapt diabet.

De obicei, diabetici nu stabilesc persoană diabetică retinopatia până când ei de fapt au avut diabet de cel puțin zece ani. Dar este înțelept să aștepți care doresc pentru un examen de ochi. Dacă te duci la amenințarea diabetului zaharat sau care au fost diagnosticate cu aceasta conditie, este foarte important să-ți vezi optometrist pentru un raport anual detaliat examen de ochi. În multe cazuri, medicul dumneavoastră vă poate sfătui în plus constantă examene pentru a verifica starea de sănătate a retinei.

Exact cum face diabet zaharat cauza retinopatiei diabetice?
Diabet zaharat (DM) creează neregulate, modificări în sânge de zahăr (glucoză) pe care corpul tău, în mod normal, schimburile de energie pentru a alimenta diverse funcții ale corpului. Diabet zaharat necontrolat permite neobișnuit de mare de grade de glucoză în sânge (hiperglicemie) pentru a construi în vasele de sânge, crearea de daune care împiedică sau modificări fluxul de sange pentru a corpului tau organe ale corpului-inclusiv ochii.

Există două tipuri majore de diabet. Tipul 1 de diabet zaharat. Insulina este un hormon natural care ajută la controlul nivelului de glucoză din sânge este necesar pentru a ajuta la “hrana” corpul tau. Atunci când sunt identificate cu diabet zaharat de tip 1, ai crezut despre insulino-dependent fel de bine ca tine va avea nevoie de injecții cu insulină sau alte clinice de terapie pentru a furniza insulina, corpul tau este incapabil să genereze de la sine. Atunci când nu genera adecvate de dumneavoastră foarte propria insulina, glicemia este nereglementat, precum și nivelurile sunt prea scumpe.

Tipul 2 de diabet zaharat. Atunci când sunt identificate cu diabet zaharat de tip 2, de obicei sunt considerate non-insulino-dependent sau diabet insulino-rezistent. Cu acest fel de probleme cu diabet zaharat, produce adecvate de insulină, cu toate acestea, organismul este incapabil de a face utilizarea corectă ea. Corpul tau dupa care compensează prin producerea o mulțime mai multă insulină, ceea ce poate provoca un însoțitor neregulate crește în nivelul de zahăr din sânge de grade. Cu ambele tipuri de diabet zaharat probleme, mai puțin frecvente piroane de zahar in sange stimula riscul de diabet zaharat persoană retinopatie.

Ochi daune se întâmplă atunci când persistantly cantități mari de glucoză din sânge începe să obstrucționeze sau rău capilar din interiorul ochiului este retina, care conține celule sensibile la lumină (fotoreceptori) necesare pentru o vedere buna. Semne de persoană diabetică retinopatia și, de asemenea, alte boală diabetică a ochiului. Simptomele de diabet zaharat persoană retinopatie (DR.), precum și alte legate de diabet boli de ochi constau în. Fluctuante viziune. Ochi avansuri și locuri. Creșterea unui scotom sau umbră în domeniul dumneavoastră de vedere. Neclare și/sau tulburări de vedere. Cornean nereguli, cum ar fi recuperarea lentă a rănilor din cauza abraziuni corneene. Dual vision. Disconfort la nivelul ochilor.

Medicul oftalmolog va căuta alte semne de retinopatie diabetică

În apropiere de probleme de vedere, neasociate cu prezbiopie.
Cataracta. În timpul un ochi de evaluare, medicul oftalmolog va căuta și alte semne de persoană diabetică retinopatia precum și de boală diabetică a ochiului. Semne de leziuni oculare situate la nivelul retinei poate consta în umflarea, a plăților și, de asemenea, dovada de sangerare sau scurgere de lichid din capilare. Medicul dumneavoastră ochi va utiliza un speciale camera video sau alt instrument de imagistica pentru a fotografia la nivelul retinei, precum și să încerce să găsească semne de diabet zaharat legate de daune. În unele cazuri, el sau ea ar putea referi la un retiniene de specialitate pentru screening-ul suplimentar și, de asemenea, posibil de terapie.

Pentru un diagnostic definitiv, s-ar putea avea nevoie să se supună unui examen numit un angiofluorografia. În această examinare, un colorant este injectat în brațul tău intravenos încet și apare în capilare de la nivelul retinei, în cazul în care este luminat pentru a identifica diabetul legate de modificările vaselor de sange, și, de asemenea, scurgeri de sânge din retină. Unul, în unele cazuri, a ignorat un semn de diabet zaharat persoană ochi condiție este leziuni ale nervilor (neuropatie) care influențează ochi musculare care reglementează ochi propuneri. Semnele și simptomele pot consta din spontane ochi activitate (nistagmus) precum și vedere dublă.

Tipuri de diabet zaharat persoană ochi boală. Cât de curând ridicat probleme de glucoza din sange vasele de sange din retina, ei pot scurgere de lichid sau sângerare. Acest lucru creează retinei de a se umfla și de a crea, de asemenea, depozitele în debutul retinopatiei diabetice. În etapele ulterioare, scurgeri din capilare în ochi e clar, jeleu-cum ar fi vitros poate provoca probleme serioase de vedere precum și în cele din urmă duce la pierderea vederii. Edemul macular Diabetic. Această umflare a maculei suplimentar frecvent este legat la tip 2 probleme cu diabet zaharat. Edemul Macular poate provoca minimizate sau deformate viziune.

Oxigen necesar pentru o viață retinală sănătoasă și echilibrată.

Edemul macular Diabetic (EMD) este de obicei clasificate în 2 moduri:. Focal, cauzate de microanevrisme sau alte probleme vasculare, ocazional, a plecat împreună cu de permeabil vasele de sange. Difuze, care descrie dilatate sau puffy vaselor de sange mici (capilare) în retină. Non-diabetică proliferativă persoană retinopatie (NPDR). Acest început de DR– determinată de plățile anticipate în curs de dezvoltare în retină … poate să apară în orice moment, după începutul de probleme cu diabet zaharat. De multe ori nici semne estetice există, cu toate acestea de evaluare de la nivelul retinei poate expune mic punct și, de asemenea, șterge hemoragii menționată ca microanevrisme, care sunt un fel de pouching a vaselor mici de sânge.

În tipul 1 de diabet, aceste semne și simptome precoce rareori sunt prezente mai devreme de trei la 4 ani după diagnostic. În diabetul de tip 2, NPDR poate fi existente, de asemenea, la diagnostic medical. Diabetică proliferativă persoană retinopatie (PDR). De diabet zaharat, afectiuni oculare, retinopatie diabetică proliferativă are cel mai mare pericol al pierderii vederii. PDR este caracterizat prin următoarele semne:. Cresterea vaselor de sange anormale (neovascularizație) pe sau în apropierea nervului optic și, de asemenea, corpul vitros. Pre-hemoragie retiniană care are loc în umoarea vitroasă sau fața retinei.

Anemie de redus sau blocat fluxul de sânge, cu o, împreună cu lipsa de oxigen necesară pentru o viață sănătoasă și echilibrată retina. Aceste neobișnuit vasele de sange format din neovascularization au tendința de a rupe precum și sângera în glasslike spirit de ochi. În afară de pierderea bruscă a vederii, chiar mai multe complicatii pe termen lung pot include tracțională retiniană și glaucom neovascular.

Edemul Macular poate avea loc în mod independent sau împreună cu NPDR sau PDR. Tu ar trebui să fie urmărit în mod constant, dar, în general, nu necesită tratament cu laser pentru boală diabetică a ochiului până când problema este de a progresat. Care devine retinopatiei diabetice? Trecutul existența diabetului zaharat, exact cât de bine de zahăr din sânge este reglementată este un factor major în determinarea cât de probabil sunteți de a dezvolta retinopatie diabetică cu vin, cu pierderea vederii.

Necontrolat tensiunii arteriale crescute (hipertensiune arterială) a fost de fapt în legătură cu lezarea referitoare la probleme cu diabet zaharat. De asemenea, studiile au arătat o rată mai mare de dezvoltare a diabetice persoană în retinopatia diabetică persoană femei atunci când se concepe. Firește, mai aveți diabet zaharat cu atât mai probabil sunteți de a avea pierderea vederii. Aproape toate diabetici care au starea destul de mult în cele din urmă va stabili cel puțin un anumit grad de persoană diabetică retinopatia, deși mai puțin avansate tipuri de starea ochilor nu ar putea duce la pierderea vederii. Bear în minte: consultații oftalmologice Regulate sunt cele mai eficiente mijloace pentru a proteja ochii de la pierderea vederii cauzate de persoană diabetică retinopatia și alte boală diabetică a ochiului.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here