Umflarea sânului plat la femei

0
2127
breast4

Mărirea sânilor sau mărirea sânilor prin proteză este o procedură chirurgicală cosmetică care vizează combaterea hipoplaziei mamare și creșterea volumului sânului. Această procedură de chirurgie a sânului este foarte frecventă și răspunde gesturilor codificate și standardizate. Este important să vă informați despre dimensiunile și formele posibile, precum și să vă definiți așteptările înainte de a alege o augmentare a sânilor.Femeile sunt singurele primate cu sani permanenti. In cazul celorlalte primate, femelele au sani doar in perioada de lactatie. Nu se stie ce anume a determinat, in cursul evolutiei, ca femeile sa ramana cu sani permanenti.

O femeie poate avea orgasm doar prin stimularea sanilor si a sfarcurilor. Intr-un studiu facut pe 213 de femei, 20% dintre ele sustin ca au experimentat acest tip de orgasm. Stimularea zonei mamelonului activeaza cortexul senzorial genital.Pentru a face alegerea corectă înainte de mărirea sânilor, va trebui să luați în considerare doi factori. Forma, modul în care sânii tăi vor fi proiectați în clivajul tău. Volumul dimensiunea sutienului pe care doriți să o atingeți.

Efectuat de un chirurg estetic competent și experimentat

breast1Vă recomandăm să luați în considerare dimensiunea corpului dvs. pentru a defini acești doi parametri, pentru a vă valoriza mai bine pieptul, în funcție de aspirațiile dvs. Efectuată de un chirurg cosmetic competent și experimentat, permite tuturor femeilor să depășească sânii mici cu ajutorul unui implant sau a unei proteze.

Pentru mai multe informații despre mărirea sânilor Tunisia prețurile, nu ezitați să cereți o ofertă. Consilierii noștri vor fi bucuroși să vă răspundă la toate întrebările și să vă contacteze cât mai curând posibil.

Ratele de augmentare a sanilor includ. Taxe pentru clinică și sala de operație. Taxele echipei medicale responsabile de operație. Aeroport-Hotel, Hotel-clinică și alte taxe de transfer. Costul echipamentului medical utilizat pentru procedură. Profilul implanturilor mamare determină umplerea superioare a sânilor și, prin urmare, proiecția sânului. Concret, http://www.cvact.ro/mammax-mijloace-pentru-marirea-rapida-a-sanilor/ alegerea profilului influențează aspectul pe care sânii dvs. îl vor avea în anumite haine sau modul în care vor fi proiectate în decolteul dvs.

Vă sfătuim să alegeți un profil în armonie cu figura dvs . Alegeți un profil scăzut dacă doriți doar o ușoară mărire a sânilor, pentru a obține un decolteu mai elegant, de dimensiuni medii sau moderate. Alegeți un profil mediu pentru a obține o augmentare a sânilor cu o formă naturală și un decolteu intermediar.

Decolteu mai impresionant, sân cu profil înalt sau înalt

breast2Dacă doriți să obțineți un decolteu mai impresionant, implanturile mamare cu profil înalt sau înalt vă vor permite să vă proiectați pieptul mai departe înainte, cu o formă plină. Acest tip de augmentare a sânilor vă oferă un aspect puternic, cu un decolteu foarte impunător. Un profil foarte înalt permite o proiecție foarte semnificativă a pieptului.

Oricare ar fi profilul, clinique BeauCare funcționează numai cu implanturi mamare din silicon coeziv pentru a da întotdeauna o formă frumoasă sânilor tăi. Este destul de dificil să alegeți dimensiunea implanturilor mamare care să obțină rezultatul dorit. Fiți siguri, rolul chirurgilor noștri cosmeticieni este, de asemenea, să vă însoțească în această alegere în funcție de pieptul dvs. actual și de dimensiunea corpului, de exemplu.

Poate fi util să mergeți la consultarea cu fotografii ale rezultatului pe care doriți să îl obțineți. Măsurarea sutienului nu este la fel de simplă și variază de la țară la țară. Pentru a găsi dimensiunea suportului, trebuie să luați în considerare două măsuri: capacul și talia. Talia este măsurată cu o bandă, luând dimensiunea taliei chiar sub piept. Măsurați mai bine talia purtând un sutien și păstrând banda perfect orizontală.

Mulți pacienți consideră util să revizuiască mărirea sânilor înainte și după fotografii

breast3Dacă măsurarea mărimii dă 80, atunci dimensiunea sutienului în măsurarea Europeană este de 80. Mulți pacienți consideră că este util să revizuiască mărirea sânilor înainte și după prin fotografii și montarea dimensiunilor protezelor. Alegerea implanturilor mamare este un pas important.Acest lucru trebuie făcut în funcție de scopul posibil al operației și de recomandările dumneavoastră.Cum să știți cea mai potrivită dimensiune a implantului.

După efectuarea unui examen preoperator, chirurgul poate determina gradul de elasticitate al pieptului pacientului. Acesta este un element foarte important, deoarece îi permite să recomande cea mai potrivită dimensiune a implantului, luând în considerare eventualul sân pe care pacientul dorește să-l aibă. Masurarea pansamentului viitorului implant mamar este esentiala pentru alegerea unui model adaptat sanilor pacientului.

Care sunt diferitele tipuri de implanturi ? În prezent, există două tipuri principale de implanturi, și anume proteze anatomice și proteze rotunde. În ceea ce privește volumul lor, acesta variază de obicei între 125 și 575 cc.

Este morfologia sânului pacientului care determină tipul și volumul cel mai potrivit. Dacă luăm exemplul unei femei cu sâni destul de mici, utilizarea unei proteze de 300cc va da un rezultat foarte semnificativ și foarte natural. Pentru a schimba de la o dimensiune a Cupei la alta, se utilizează un implant de 200cc. Faza de montare protetică cu purtarea unui sutien medical face posibilă alegerea celor mai potrivite proteze.