Jurnalul American de Psihologie a familiei publică un studiu condus de Dean M. Busby de la Universitatea Brigham din Utal. Pur și simplu dezvăluie că cuplurile cu abstinență sexuală până la căsătorie ar fi mai fericite. Cercetătorii americani au intervievat mai mult de 2,000 de cupluri căsătorite între 2006 și 2009. Pentru a răspunde la o întrebare finală și reală sunt cei care au așteptat ca noaptea nunții lor să facă sex mai fericiți decât cei care s-au împerecheat înainte de a trece inelul pe deget.
Bună întrebare. Desigur, acest studiu a fost realizat indiferent de credință. Aceasta înseamnă că nu acțiunea lui Dumnezeu cu cuplurile fericite este cea care le justifică plinătatea.
S-a demonstrat într-adevăr că „cuplurile abstinențe” sunt mai mulțumiți
Pentru că da, s-a demonstrat într-adevăr că cuplurile abstinente” sunt mai mulțumite. Relațiile lor ar avea cu 22% mai multă stabilitate în comparație cu “non-abstinentul”. În mod similar, comunicarea lor în cadrul cuplului ar fi cu 22% mai mare decât cea a altor cupluri. Dar sexul ? Trebuie să credem că un cuplu care a făcut deja dragoste are cu 15% mai puține “relații de calitate” în comparație cu un cuplu care așteaptă căsătoria înainte de a atinge al șaptelea cer. Răbdarea ar permite, prin urmare, să aibă sex mai bun.
Dar de ce? De ce pare atât de benefic ? Profesorul Busby explică faptul că cuplurile care așteaptă profită de ocazie pentru a discuta, a comunica http://www.cvact.ro/titan-gel-o-modalitate-rapida-de-a-imbunatati-efectul-erectiei-masculine/ și, astfel, pentru a stabili stabilitatea pe termen lung. Deci doar vorbiți, vorbiți, vorbiți și nu vă atingeți unul de celălalt ? Cu toate acestea, analizând statisticile actuale din Anglia, femeile cu vârsta sub 25 de ani au mai multe șanse să aibă un copil decât să se căsătorească, iar 44% dintre copiii britanici se nasc în afara căsătoriei.
Așteptarea ca luna de miere să se reproducă atunci pare greșită. Dar a avea copii te poate face fericit, nu ? O metodă pentru orgasme de zece ori, într-adevăr ? S-ar putea bâzâi sexul nu este despre performanță. Dar puteți zâmbi și această metodă, pe care o datorăm Tracey Cox, cronicar și autor britanic, este o modalitate de a-i descoperi corpul, plăcerea și de a merge mai departe (și mai sus). Pentru că ceea ce este frumos (și bun) cu sexualitatea este că este făcut din surprize și că nu am terminat niciodată învățarea. Bine, undeva: nu ar fi păcat să fi mers în jur.
Scopul este de a atinge noi vârfuri orgasmice
Așadar, pentru a ne continua turul fără sfârșit sau sfârșit, să ne scufundăm nasul în această metodă numită vârf “care înseamnă” vârf”, deoarece scopul este să atingem noi vârfuri orgasmice. Tindem să credem că odată ce ne căsătorim, viața noastră sexuală moare într-un ritm lent. Între programele aglomerate și copiii care ne cer toată atenția, multe obstacole trebuie depășite pentru a putea acționa. Apoi vă întrebați: “este viața mea sexuală normală ?”. Suntem aici pentru a vă spune că nu există un standard este diferit pentru fiecare dintre cupluri.
Nu ne crezi ? Site-ul comunității Reddit a postat un subiect în această săptămână, cerând cuplurilor căsătorite să evalueze frecvența sexului lor. Am împărțit răspunsurile în trei categorii, în funcție de numărul de ani de căsătorie. Unele răspunsuri vă pot surprinde. De la 0 la 7 ani de căsătorie.
Eu am 33 de ani, el are 29 de ani. Suntem căsătoriți de un an, împreună de 3 ani și avem un copil. Facem dragoste în medie o dată pe săptămână. Soțul meu și cu mine suntem căsătoriți de aproape trei ani și avem un copil. Facem sex de două ori pe săptămână, uneori mai mult. Dar nu contează atât de mult pentru noi. Viața noastră sexuală este minunată și chiar din ce în ce mai bună, dar suntem atât de fericiți împreună încât este doar o mică parte a relației noastre.
Viața sexuală fantastică, ne întărește căsătoria.
Căsătorit timp de un an și jumătate, împreună timp de 5 ani. Facem dragoste de cel puțin 3 ori pe săptămână și uneori în fiecare zi. Ați crede că după 5 ani devine plictisitor, dar ne exprimăm dorințele și nevoile ; nu numai că ne permite să avem o viață sexuală fantastică, dar ne întărește și căsnicia.
Eu am 29, el are 26. Suntem căsătoriți de puțin peste un an și avem un copil de 2 ani. Aș spune de 2 până la 3 ori pe săptămână. Una sau două ori ar fi de ajuns pentru mine, în timp ce el ar prefera să o facem de 5 sau 6 ori pe săptămână. Suntem căsătoriți de 1 an și jumătate. O facem o dată sau de două ori la fiecare două săptămâni. Lucrăm în schimburi și avem weekenduri foarte aglomerate. Suntem amândoi trist despre asta, dar ne iubim profund. Nu avem copii.