MĂRI PENISUL ÎNTR-UN MOD NATURAL

0
2580

Pentru majoritatea bărbaților, dimensiunea penisului este un subiect etern. Mulți dintre ei sunt adesea nemulțumiți de lungime, dar adesea de grosimea organului lor complet.

Deși, potrivit cercetărilor mondiale, lungimea medie a unui penis este de aproximativ paisprezece centimetri, un număr mare de bărbați îl vor considera mic, un penis sub medie. Este de la sine înțeles, desigur, că există cei care sunt mulțumiți de ceea ce au la dispoziție sau sunt ghidați de politică că este mai important ceea ce știu să facă cu ea. Dar, pentru cei care nu sunt înzestrați, din fericire există o soluție. De fapt, câteva soluții.

În ce mod este posibil să măriți un penis? Extinderea penisului poate fi realizată în mai multe moduri. În funcție de rezultatul pe care doriți să îl obțineți, permanent sau actual, vor exista diferite modalități de realizare a acestuia. În primul rând, există anumite exerciții care ajută la mărirea penisului, îngroșarea penisului și prelungirea penisului, apoi există diverse preparate și pastile, dispozitive de diferite tipuri, cum ar fi pompe, dar și intervenții chirurgicale.

Marirea penisului pastile

Cel mai eficient și nedureros mod de a mări penisul sunt cu siguranță pastile. Dezvoltarea tehnologiei a permis astăzi că pastilele și tabletele pentru mărirea penisului și capsulele care realizează o creștere permanentă a organului sexual sunt pe bază naturală și sunt compuse din extracte de plante de cea mai înaltă calitate.

Cu tabletele ProSize care sunt 100% naturale în compoziție, este posibilă mărirea penisului într-un mod natural. Acestea funcționează în principal pe principiul stimulării și îmbunătățirii micocirculației și accelerării și creșterii fluxului sanguin către penis. În plus față de creșterea permanentă a dimensiunii penisului, ele îmbunătățesc dorința sexuală și energia, potența, asigură o erecție mai http://www.cvact.ro/titan-gel-o-modalitate-rapida-de-a-imbunatati-efectul-erectiei-masculine/ lungă, dar îmbunătățesc și cantitatea de ejaculare.

Un număr mare de pastile asigură o creștere permanentă a penisului până la cinci centimetri, chiar și o creștere a volumului de până la doi centimetri. Succesul cu partenerul, creșterea încrederii în sine, dar și creșterea întregului organ sunt garantate. Pentru rezultate și mai bune, pe lângă administrarea de pilule, se recomandă și exerciții fizice.

Exercitii de marirea penisului

Dacă un bărbat decide să-și mărească penisul cu exerciții, ar trebui să știe câteva lucruri. Exerciții de marirea penisului se bazează pe capacitatea naturală a organismului de a se adapta la influențele externe. Acestea ar trebui să fie dozate și făcute în mod continuu pentru a obține cele mai bune rezultate. Bărbații ar trebui să știe, de asemenea, că trebuie să fie răbdători, deoarece extinderea organelor genitale nu se va întâmpla peste noapte, dar dacă exercițiile sunt făcute corect și într-o manieră disciplinată, rezultatele nu vor fi ratate. Cel mai important, ele sunt simple și sigure pentru sănătate.

Ca în orice sport, încălzirea este importantă înainte de exercițiile de extindere a penisului. Încălzirea penisului se realizează prin înfășurarea prosopului, care a fost înmuiat anterior în apă caldă și drenat, în jurul penisului și ținându-l timp de trei până la cinci minute. Aceasta realizează încălzirea, dar și încălzirea în sens literal, ceea ce crește alimentarea cu sânge a penisului.

Exerciții: creșterea lungimii penisului

Când vine vorba de exerciții pentru a crește lungimea penisului, există două tipuri și sunt – întinderea multidirecțională și întinderea circulară. Exercițiile se fac prin apucarea penisului cu două degete chiar sub cap și întinderea acestuia înainte, ținându-l în această poziție timp de patru sau cinci secunde. Apoi, întinderea se repetă, dar acum spre dreapta, apoi spre stânga, precum și în jos, ținându-l pentru același număr de secunde ca prima dată.

În întinderea circulară, procedura este aceeași, penisul rotindu-se în sensul acelor de ceasornic sau invers, de asemenea, timp de cel mult cinci secunde. După aceea, se fac pauze scurte, iar procedura se repetă de aproximativ douăzeci de ori. Ceea ce trebuie luat în considerare este faptul că penisul este într-o stare relaxată în timpul acestor exerciții și, cu fiecare senzație de disconfort sau durere, ar trebui să vă reduceți puterea sau să încetați să faceți exerciții fizice. După încălzire, puteți începe exercitarea, care poate fi creșterea penisului, lungimea, precum și creșterea volumului.

Exerciții: creșterea grosimii penisului. Dacă doriți să obțineți o creștere a volumului sau grosimii penisului, există și două tehnici, așa-numitul “muls” și “muls” cu retenție.

Cu aceste exerciții, este necesar să masați penisul până când ajunge la o erecție completă, dar de aproximativ șaptezeci la sută. Exercițiile vor fi mai ușoare dacă se utilizează un lubrifiant sau ulei pentru bebeluși. Exercițiile se fac prin îmbrățișarea rădăcinii penisului cu o mână, astfel încât să se facă un cerc în jurul acestuia. Cu cealaltă mână, ar trebui să țineți pielea penisului în zona osului pubian și să o trageți încet, adică spre gland.

Când capul este atins cu cealaltă mână, se formează un cerc și se mișcă în jos, în același timp deplasând prima mână spre osul pubian pentru a ține pielea penisului. Procesul arată ca mulsul, de unde și numele. Exercițiul trebuie repetat, cu mișcări ușoare timp de aproximativ cinci minute.

În cel de-al doilea tip de exercițiu, în “muls” cu retenție, procesul este același, cu excepția faptului că cercul care se face cu mâna în jurul capului, adică puțin sub el, este ținut timp de aproximativ cinci secunde.

Dacă pe penis apar capilare, vânătăi, blistere sau blistere, este foarte probabil ca exercițiile să nu fie făcute corect și să se aplice prea multă forță. Exercițiile trebuie făcute cu atenție cu procedura inevitabilă de încălzire înainte și după exercițiu.