Cvact

Datorită acestor metode de narațiune,

Este un program de formare Unic

Concentrat pe avansarea și, de asemenea, co-finanțare științifice documentare Ales, persoanele fizice vor avea posibilitatea pe parcursul unei șase-program de zi ocupe de sarcinile lor, împreună cu cunostinte global advisors. Întregul program este în limba engleză documente cu stilul științific utilizează un design special al narațiunii, care includ, de obicei, existența prezentéra așa-numit gazdă sau numeroase tipuri de animație.

Sunt realizatorii capabil de a discuta științifice complexe fenomene. Înregistrare științifică în plus are nevoie de o tehnică specială în ceea ce privește propriul lor film de fabricație, de finanțare și, de asemenea, de cercetare a problemei, care hârtia descoperă. Persoanele în Tabără se concentreze pe producția de o poveste unică, stil estetic, film strategii, motive, de fabricație, precum și strategiile de distribuție. Va examina specificul de film din întreaga lume piață tematice de televiziune porturi, alternative de finanțare resurse precum și a sistemelor de distribuție. În același timp, un element de distincte șansă de a crește lor de rețea de contacte în domeniul cercetării științifice și piața de film.

CONTAINER SE APLICĂ Cele șase zile de atelier este angajat la producatori precum și autoritățile de supraveghere care se ocupă cu docudrama locuri de muncă în etapa de avansare, de producție sau de post-producție. Invităm persoanele cu experiență în producția de film documentar, care intenționează să afli mai multe despre diferite metode de prelucrare și abordări științifice. Persoanele cu clinica de specializare sau experiență în interacțiunea științei pentru public, care doresc să-și sporească abilitățile în domeniul de popularizarea științei, printr-un documentar, sunt de asemenea binevenite. Anual vom sprijini o varietate de locuri de muncă cu elemente științifice.

De locuri de muncă axate pe cele mai recente

Studiu clinic destinat pentru un public vast de înaltă artă filme cu aspecte clinice Suntem deschisi la diferite tipuri de filme, cum ar fi imagini de oameni de știință, animale sălbatice înregistrări, imagini istorice cu un context stiintific sau academic serie pentru tineri. Susținem participanții care sunt sarcinile de service, gestionarea orice fel de domenii ale cunoașterii umane și, de asemenea, studiu de cercetare de abordare a științe naturale.

Vă invităm documentar cu imagini din filme, formate și create pentru televiziune stabilirea 52min, colectare, precum și de locuri de muncă cu on-line și jocuri de noroc potențial. Proiecte vor fi alese pentru a implicat în mod proactiv în programul Taberei. Tabăra 4Science va furniza, de asemenea, patru luat de locuri de muncă, posibilitatea de a merge în calitate de observatori. CE TABĂRĂ 4SCIENCE OFERĂ seminar și, de asemenea, examinările specifice cu populare internaționale mentori-a concentrat pe probleme de bază asociate cu sarcina principalul subiect de cercetare, manuscris, accesibilitatea produsului și resursele clinice, narațiune, stil estetic, producția de strategie.

Metodă de finanțare și distribuție, prezentare și, de asemenea, pitchingové tehnici doar pentru persoane fizice timp și, de asemenea, loc destinat pentru avansarea proiectelor 1 pager și trailer intro doar pentru participant studiu și sesiuni de cartografiere curent capricii, abordări distincte precum și scenariul actual în producția de film stiintific pentru piața vizitatori prezentarea publică de locuri de muncă pitching pentru tot sectorul oaspeții ulterior specifice conferințe cu invitați din zona.

Exit mobile version