Cum să scutiți artrita?

0
601

Inflamarea articulatiilor si artroza sunt 2 dintre cele mai tipice boli reumatice. De obicei, aceste boli sunt confundate cu general disconfort la nivelul articulațiilor precum și oase menționate prin termenul de “reumatism”. O mulțime de oameni se plâng de aceste dureri la modificarea perioadă, atunci când nivelurile de temperatură începe să urce, dar este excelent pentru a clarifica pentru a trata orice tip de boli comune într-un mod adecvat.

Noi de obicei interpreta greșit articulare sau musculare, disconfort din cauza la reumatism și acest lucru poate duce la un hold-up în dreptul diagnostic medical. Deci, unele forme de durere sunt luate în considerare normal, poate chiar în legătură cu temperatura, atunci când acestea sunt dureri un semn de ceva foarte grav, care necesită diverse terapii decât o simplă modificare de temperatură. Cuvinte ‘reumatism’ indică, de obicei, în comun dureri de artrită și, de asemenea, cei de artroza.

Tratamentul este axat pe reducerea disconfortului și inflamației

De bază fiziopatologice dispozitiv implică sistemul imunitar, care greve articulațiilor. Acest lucru se transformă direct în inflamație și, de asemenea, extinderea capsulei articulare, în plus, cu implicare osoasă și, de asemenea, de fond al sistemului cartilaj. Diagnosticul se face pe baza de semne și simptome, cu ajutorul razelor X, precum și de cercetare de laborator evaluează. Diverse alte boli care ar putea arăta un comparabile simptomatologiei sunt: lupusul eritematos sistemic, artrita psoriazică și, de asemenea, fibromialgie.

Tratamentul este axat pe reducerea disconfort și inflamație, precum și îmbunătățirea performanței generale. Din punct de vedere farmacologic, anti-inflamatoare și anti-reumatism prevala (a încerca pentru a reduce dezvoltarea bolii). Tratamentul chirurgical este utilizat numai pentru “servicii de reparații” și înlocuirea drastic articulațiilor deteriorate. Apariția poliartritei inflamație în comun este de 0,5-1% în țările dezvoltate și în special femeile sunt afectate; vârsta de început este de vârstă mijlocie adult.

Spre deosebire de osteoartrita (care lovește cartilajului articular), artrita reumatoidă atacuri articulațiilor în membrana sinovială strat. De la modern personalitate, ostilitatea membranei sinoviale provoacă, în consecință, o modificare de ansamblu articular cadru, cu suprafețe articulare precum și cartilajului articular materiale care sunt lezate, cu tendoanele compromite precum și extinderea și, de asemenea, cu articulare pastila care își schimbă forma. La început de artrită reumatoidă, umflarea, în general, afectează articulațiile de la degete precum și degetele de la picioare. Într-un stadiu avansat, de asemenea, afectează articulațiile de la incheieturi, genunchi, glezne, șolduri și umăr articulațiilor.

La un non-nivel articular, umflarea poate atrage piele, perivascularite– sistemul glandular, sistemul de respirație precum și de ochi. În plus față de tradițional semne de inflamație în comun, la reumatoidă forma poate declanșa, de asemenea, febra, pierderea in greutate, precum si tesutul muscular hipotrofie. De obicei, problema se rotește etape definite de extremă simptomatologiei cu etapele de aparenta remisiune. În mod analog cu cazul de osteo artrita, artrita reumatoidă este o boală incurabilă, precum și numai terapiile existente versus conține tratamente simptomatice, care vizează o renovare în simptome și, de asemenea, o încetinire de degenerare în comun.

Disconfortul se îmbunătățește dacă se folosește articulația

În artrita, durerea este din cauza inflamație în comun. În artroze, cu toate acestea, la prima comune a fost de fapt luate într-o problemă care poate fi, de asemenea, conectat la vârstă sau prea multă muncă ale articulațiilor, în special cele care poartă una dintre cele mai de greutate a corpului, cum ar fi șold și genunchi. Inflamatia poate dezvolta, de asemenea, în artroze, dar numai după o avarie la comun, în special a cartilajului care acoperă osul in interiorul articulatiei.

Disconfort, de asemenea, se manifestă într-un mod diferit. În artrita, disconfort îmbunătățește dacă articulația este folosit, este făcut să se mute. Un semn comun de inflamație în comun este comun rigiditate la trezire, în special pe mâini, care durează mai mult decât cea fizică dimineața devreme etanșeitate, după numeroase ore sau chiar toata ziua, subliniază specialiștii.

Multe persoane apelează la efectul de căldură sau rece pentru a atenua durerile. Care unul este mai bine? Impactul este subiectiv. Când vine vorba de inflamație durere, cald este mult mai bine, de exemplu, în tratamente termice. Cu toate acestea, unii oameni ar putea profita de apel cu rece, de exemplu prin aplicarea de gheață, pe care noi nu sugerează. În orice caz, avem de-a face cu simptomatică soluții și nu cu tratamente, cu un ajutor rezultat care durează în momentul de expunerea directă la sursa de căldură sau frig.

În jurul valorii de 1 persoană din 4, artrita combină cu psoriazis. Inflamatorii cronice problemă normală de inflamație în comun poate fi, de asemenea, combinate cu o boala de piele, psoriazis. În acest caz vorbim despre psoriazică inflamație în comun. Dacă inflamație în comun influențe aproximativ 3% din populație, dintre acestea, practic, 1 din 4 persoane a crea artrită psoriazică. Astăzi avem mijloace să-l recunoască mai ușor și, de asemenea, mai presus de toate extrem de fiabile terapii care nu au fost oferite pur și simplu 1-2 ani mai devreme. Medicii motiva pacienții cu psoriazis pentru a revizui o terapie ideală și pentru a evita consecințele sale.Practicarea de sănătate și de fitness în apă în mod constant a fost de fapt verificat pentru a reduce disconfortul și, de asemenea, etanșeitatea legate de osteo artrita special de șold și genunchi în clienții cu vârsta de peste 50 de ani.

Beneficiile fitness-ului apei sunt pe termen scurt la clienții cu artroză

Aerobic de apă, dar numai practicat în vară, a fost de fapt verificat pentru a reduce nu numai disconfort si rigiditate cauzate de artroza, dar, de asemenea pentru a spori masa musculara si, de asemenea, îmbunătăți funcționalitatea articulatiilor afectate de artrita.

Deși unele studii au arătat că avantajele de fitness în apă sunt pe termen scurt în clienți cu osteo artrita a genunchiului contrast cu beneficiile de exercitare, nu în apă, de sănătate și de fitness în apă este încă recomandat ca o alternativă sau în asociere cu sănătate și de fitness ‘pe uscat’, și, de asemenea, în mod special în timpul verii, când e mai cald. În acest sens, în timp ce practica fitness în apă în timpul iernii poate duce la o creștere în rigiditate a articulațiilor, datorită temperaturilor mai scăzute a apei și, de asemenea, modificarea camere și, de asemenea, ca urmare face o limitare la pacienții cu inflamație în comun, acest motiv nu se aplică în sezonul de vară, atunci când toate problemele sunt mult mai benefice pentru exercitarea de fitness în apă și, de asemenea, obtinerea optime de avantaje față de osteo artrita.

De fapt, apa de fitness fizice, inclusiv înot, de asemenea, în anii lor de adult, are exact aceleași beneficii ca și o bicicletă, care este de obicei sugerat de către profesioniști în artrita cazuri. În plus, atunci când pacientul localizează incomod sau greu să-și exercite nici un fel de alte exercitii, programe de fitness în apă poate fi în mod legitim opțiune eficientă în reducerea simptomelor de osteo artrita de șold și genunchi.