Cum să măriți sânii în mod natural? Vă dezvăluim moduri bune!

0
1844

Sânii mari să fie un simbol al feminității. Și dacă nu ești cu adevărat talentat? Implanturile nu sunt singura soluție! Vă vom dezvălui cum să vă măriți sânii în mod natural.

Sunt sânii frumoși și mari într-adevăr atât de importanți?

Este complet diferit când îl privești dintr-o perspectivă masculină și feminină. Bărbații îi iubesc. Unii ca mari, unii ca un pic mai puțin, dar puțini bărbați vor fi încântați de corpul unei femei fără aceste curbe. Femeile, pe de altă parte, le este greu să mulțumească. Sânii prea mari deranjează, prea mici din nou un complex pentru sine și câțiva care sunt încântați de ceea ce este sub cămașă. Le apăsăm, le împingem în sutiene cu tampoane, le punem să stea acolo unde ne-am imaginat, toate pentru a avea un clivaj perfect.

Există această nevoie naturală de a mulțumi www.Mammax.ro oamenii din jurul nostru, precum și nevoia de a mulțumi sexul opus . Desigur, este important să te iubești și pe tine însuți. Nu trebuie să fii deosebit de perceptiv pentru a înțelege cât de mari sunt curbele, sânii buni și fesele perfecte în evaluarea recursului sexual. Există speculații că suntem programați atât de natural, deoarece aceste atribute indică fertilitatea. Există, de asemenea, speculații că suntem instruiți să apreciem aceste calități, deoarece sânii mici sunt la fel de funcționali ca cei mari .

Se pare că în ultimii ani, designerii de modă încearcă să ne convingă altfel și să forțeze modele și modele care sunt subțiri, anorexice și fără curbe, dar cumva nu reușesc. Chirurgii plastici au din ce în ce mai mult de lucru, implanturile sunt plasate în piept, fese, buze și toate în scopul recursului sexual. De aceea, fetele care nu au un bust luxuriant (sau aproape deloc) trebuie să știe cum să-și mărească sânii în mod natural. Deoarece chirurgia este o procedură mai drastică și mai dureroasă, care poate avea consecințe nedorite.

Ce face sânii să crească?

Sânii încep să crească la pubertate, iar dimensiunea lor depinde în principal de predispozițiile genetice. Ele cresc până la începutul anilor douăzeci , dar anumiți factori le pot determina să crească chiar și după această perioadă. Unii dintre acești factori sunt sarcina și alăptarea. Sânii sunt făcuți din grăsime, deci este unul dintre factorii care afectează dimensiunea lor și cantitatea de grăsime de pe corp . Dacă sunteți prea subțire și nu aveți curbe, trebuie să știți că unul dintre răspunsurile la întrebarea cum să măriți sânii în mod natural constă în răspunsul la întrebarea cum să câștigați în greutate.

Cu toate acestea, cine mai vrea să câștige în greutate pentru a avea sâni mari? Scopul este un stomac plat, o talie subțire și o coadă luxuriantă. Ei bine, asta își poate permite mărirea sânilor cu propriul țesut adipos .

În plus față de faptul că mărirea sânilor este afectată de greutatea corporală, trebuie remarcat faptul că hormonii joacă, de asemenea, un rol. În cele mai multe cazuri, nu suntem conștienți de semnificația lor deloc. Ele reglează numeroase funcții în corpul nostru, de la sentimente de fericire sau tristețe, până la forma și dimensiunea bustului. Pentru această problemă, putem identifica importanța estrogenului, progesteronului, prolactinei și hormonului uman de creștere.

Estrogenul este un hormon care este responsabil pentru caracteristicile tipice feminine , inclusiv curbele. Alimentele bogate în Estrogen pot fi o modalitate bună de a vă mări sânii în mod natural. Contraceptivele cu o doză mare de estrogen funcționează în același mod. Progesteronul este responsabil pentru a avea un ciclu menstrual o dată pe lună, dar și pentru unele manifestări însoțitoare care preced sângerarea lunară, cum ar fi augmentarea sanilor.

Prolactina este un hormon al glandelor mamare, responsabil pentru acumularea de grăsime în sân. Este secretat mai ales în timpul sarcinii și alăptării, dar creșterea acesteia poate fi stimulată cu anumite ierburi și masaj la sân. Hormonul uman de creștere este responsabil pentru creșterea tuturor organelor din organism. Ea atinge apogeul acțiunii în timpul adolescenței, dar nu se oprește după aceea. Puteți să-l stimulați cu o nutriție adecvată, odihnă și exerciții fizice.

Deci, cum vă măriți sânii în mod natural?

Moduri de a vă mări în mod natural sânii

Rețeta de mai sus nu sună deloc ușor, nu-i așa? Pentru că cum pe pământ afectează producția și secreția anumitor hormoni din corpul nostru? Nu este imposibil, dar nici nu este magic . Am selectat moduri în care puteți face acest lucru:

Nutriție în serviciul de augmentare a sanilor într-un mod natural. Nu credeți că este posibil să influențați circumferința sânilor cu dieta? Mai gândește-te. Ați văzut bărbați care sunt supraponderali și au sânii aproape ca femeile ? Se crede că cauza acestui fenomen este prea mult estrogen în alimentele pe care le consumă.

Ei bine, rândul său, că cunoștințele în avantajul tău! O modalitate de a vă mări în mod natural sânii este să mâncați alimente bogate în fitoestrogeni . Acestea sunt următoarele alimente:

  • in măcinat
  • soia și produse din soia
  • Leguminoase (fasole, mazăre, fasole verde)
  • semințe (floarea soarelui, susan)
  • năut
  • Porumb
  • Usturoi
  • tărâțe de ovăz
  • nuci (arahide, migdale, caju)
  • legume cum ar fi varza, conopida, varza, broccoli

În același timp, ar trebui să reduceți consumul de alimente care stimulează producția de testosteron sau hormon sexual masculin. Deci, tăiați pe chipsuri, biscuiți, alimente puternice, sărate, picante, orez alb, alimente bogate în carbohidrați.

Există o poțiune magică pentru mărirea sânilor într-un mod natural. Este o combinație de suc de papaya și lapte . Această combinație este foarte des menționată în acest context, deși studiile nu au dovedit că este așa. În medicina tradițională chineză, se crede că papaya verde stimulează producția de lapte, deci poate că baza acestei afirmații vine de acolo. Această băutură trebuie consumată în mod regulat pentru a vedea rezultatele.

Mănâncă o mulțime de proteine . Ele sunt importante pentru construirea țesutului în corpul nostru și, astfel, pentru formarea sânilor sănătoși, fermi și mari. Deși sunt în mare parte făcute din grăsime, ar fi complet greșit să mănânci doar grăsime pentru a mări în mod natural sânii. Proteinele sunt blocurile de hormoni necesare creșterii, inclusiv hormonul de creștere uman. Le veți găsi în cantități uriașe în carne, semințe de quinoa, polen de albine, iaurt grecesc, ouă.