Cvact

Ce provoacă cancerul de prostată?

Cancerul de prostata este una dintre cele mai tipice de cancer la bărbați și, de asemenea, este chemat a 2-a cea mai raspandita cauza de deces dupa cancerul pulmonar. Prostata este un mic nuc dimensiuni glanda la nivelul abdomenului inferior de oameni, situat în fața rectului. Uretra trece prin centrul de glanda de la vezica urinara la nivelul penisului. Prostatei ajută la generarea de material seminal care trece prin uretra în timpul procedurii de ejaculare.

Cancerul de prostata este infam pentru adevărul că se relevă foarte puține semne de la începutul bolii. Cancerul de prostata poate fi ușor reperat de antigen specific prostatic grad. Acesta poate fi în continuare diagnosticate prin digitale anal evaluare și ghidat de ultrasunete transrectal la prostata biopsie. Aceasta este comun în procesul de îmbătrânire, astfel ca medicii să evalueze biopsie de prostata de persoane dubioase sub un microscopice lentile înainte de dezvoltarea tratament. Cancerul de prostată se dezvoltă încet, treptat, încă debilitante semne, de obicei, începe după doi ani de stare tăcut. Dacă aveți orice fel de probleme în timp ce urinat, la vârsta de peste 55 de ani, este foarte sugerat pentru a vizita medicul dumneavoastră, precum și a obține te ecranate pentru celulele cancerului de prostata.

Antibioticele pe bază de rețetă pot elimina

Cancerul de prostată determină glanda pentru a mări în dimensiuni, cu impact asupra tipic fluxul de urină. Rezistenta la fluxul de urina este motivul pentru neplăcut de micțiune. Este de asemenea posibil ca chinuitoare urinare se întâmplă din cauza celulelor canceroase de raspandire a limitrofe cadre. Celulele cancerului de prostata este cunoscut pentru natura sa de invazie locală de structurile din jur ca uretra, vezica urinara, și anus. Arsură în timpul urinării poate fi din cauza infecții supurative sau efecte secundare ale tratamentului celulelor cancerului de prostata. Augmentarea glandei provoaca blocaj urinar și, de asemenea, de retenție. Nejustificate retenție de urină în vezica urinara poate duce la o infectie a uretrei, precum vezica ceea ce duce la arderea timpul pipi.

Rețetă de antibiotice poate elimina o circumstanță de ceva timp, dar medicale profesionale trebuie să înceapă de-a face cu celulele cancerului de prostata pentru a preveni amenințări suplimentare precum și complicații. Revizuirea acestei probleme cu dumneavoastră medicale profesionale este cea mai eficientă opțiune posibilă pentru a indeparta problemele de nediagnosticate celulele cancerului de prostata. Familie de fond, precum și genetica sunt semnificative pericol elemente de cancer de prostata, dar felul de schimbări de viață și dieta pot face aceste indicații mai evident ca excesivă în greutate poate agrava starea dumneavoastră de chinuitor de micțiune. Prostata este un nuc dimensiuni a glandei, la masculi, care aparține sistemului de reproducere.

Prostata se bazează scăzut în pelvis, enumerate mai jos, vezica urinară, în fața anusului, precum cel de prostata inconjoara uretra. Prostata face de lichid seminal, lichid în spermă care protejeaza, sustine precum și sida transportul spermei. Cancerul de prostata este cel mai frecvent celulele canceroase și, de asemenea, lider al 2-lea motiv pentru celulele canceroase moarte la baieti.  Peste 33.000 de baieti va trece inutil celulelor cancerului de prostata. 1 din 9 baieti Americane cu siguranță va obține cancer de prostată în timpul vieții lor. 1 din 41 de bărbați cu siguranță va trece de această boală.

Cancerul de prostată este aproape de 100% poate supraviețui

Cancerul de prostata este de aproape 100% poate supraviețui dacă capturat mai devreme. Cancerul De Prostata Pericol Variabile
Varsta: riscul de cancer de prostata, celulele sporește cu vârsta.Etnie: celulele cancerului de Prostata are loc cu regularitate în bărbați Afro-Americani decât de bărbați de diferite alte rase. Afro-Americani sunt, de asemenea, mai mare decât de două ori ca cel mai probabil a murit de cancer de prostata. Membrii familiei Istorie: Oamenii cu o familie de fundal de prostata, bust, ovarian, de colon sau cancer pancreatic ar putea merge la o amplificat riscul de cancer de prostata celule. Anomalii genetice: a Moștenit mutații ale BRCA1 sau BRCA2 cresc riscul de sân, ovarian și, de asemenea, celulele cancerului de prostata la unii membri ai familiei.

Plan de dieta: Cercetări indică faptul că ar putea fi o legătură între dieta si cauza sau de prevenire a cancerului de prostata. Expunerea la substanțe chimice: Expunerea la anumite substanțe chimice, cum ar fi produsele chimice și erbicide ar putea fi mai mari decât prețurile obișnuite de cancer de prostata. Veteranii care au fost revelat defoliate Agent Orange sunt cu 49% mai multe sanse decat non-expuse veteranii de a fi diagnosticate cu celulele cancerului de prostata. Firemens: studii Recente arată că firemens du-te la un 28% mai amenințarea de a stabili cancer de prostată în comparație cu populația de bază.

Prevalența Celulelor Cancerului de Prostata. Un număr estimat de 191,930 noi cazuri de cancer de prostata cu siguranță va avea loc în Statele Unite în acest an. În plus, este de așteptat ca 33,330 decese se va întâmpla în acest an, ca urmare a cancerului de prostata. Aceasta este a 2-a principala sursă de deces prin cancer la bărbați. Tip vârsta de 40 de ani și mai în vârstă, care au cel puțin 10 ani durata de viata ar trebui să vorbească cu personalul medical privind avea un standard electronice rectal testare a prostatei și, de asemenea, un antigen specific prostatic (PSA) din sânge de examinare.

O mulțime de cancer de prostata sunt găsite în cele regionale (limitată la prostată) faza; 5-ani iubit-o supraviețuire preț pentru persoanele ale căror noduli sunt identificate în primele faze ale condiție este de aproape 100%. Ce este Cancerul celulelor? Celulele canceroase este o boală identificate de nestăpânit de creștere și de posibila răspândire a neregulate de celule. Corpul este alcătuit din miliarde de celule care în mod normal separate, să duplicat ei înșiși. Ocazional, celule extraordinar separată prea repede. Celulele care se divid rapid poate crea o masa numita tumora. Unele tumori sunt benigne (necanceroase, nici capacitatea de a răspândit), iar altele sunt moarte (canceroase). Dezvoltarea unei tumori benigne de creștere ar putea interfera cu funcțiile organismului cu toate acestea, aceste creșteri sunt rareori viața în pericol.

Unele tipuri de cancer de prostată se răspândesc încet

Pe de altă parte, tumorile maligne ataca si distruge celulele normale. Printr-o procedură numită tranziție, celulele se rupă de un canceroase forfetare, precum și răspândit prin sânge și sistemul limfatic la diferite alte părți ale corpului, în cazul în care dezvoltarea de noi creșteri. În unele cazuri, cancerul se extinde la fel de bine cum se raspandeste rapid, în diverse alte cazuri, se stabilește, precum se împrăștie treptat. Ce este celulele Cancerului de Prostata? Celulele cancerului de prostata începe atunci când celulele normale in prostata începe să se schimbe precum și de a extinde frenetic.

Unele cancerele prostatei extinde lent, precum și nu s-ar putea declanșa semne sau probleme de mai mulți ani, în timp ce alte prostata cancer sunt mult mai ostile și să crească mai repede. De obicei, nu există nici o modalitate de a anticipa exact cum agresive de cancer este înainte de o biopsie. Cu toate acestea, există numeroase noi biomarkeri și, de asemenea, teste genomice oferit, care poate ajuta în a determina dacă celulele canceroase vor fi agresiv sau altfel. Faceți clic pe lista de mai jos pentru mai multe informații despre acești biomarkeri și, de asemenea, genomice examene.

Celulele cancerului de prostata este una dintre cele mai frecvent detectat, semnificativ celulele canceroase printre Americani. Incidența celulelor cancerului de prostata creste cu varsta. Unele studii au arătat un ansamblu de 2-3 ori mai mare creștere în amenințarea celulelor cancerului de prostata la barbati, care au o istorie de această boală în membrii familiei lor. Membrii familiei fundal este specificat un membru al familiei, cum ar fi mama, tata, frate, frate, și așa mai departe cu prostata, bust, ovarian, de colon sau cancer pancreatic celule. Este mai semnificativă în cazul în care un membru al familiei a fost identificat cu celulele canceroase de la o varsta tanara (mai puțin de 60 de ani de la vârstele).

Apariția prețul de celulele cancerului de prostata este de 2 ori mai mare la Afro-Americani decât la Caucazieni. De sex masculin cu o BRCA1 sau BRCA2 mutație genetică sunt de asemenea la risc mai mare pentru cancerul de prostata. Cancerul De Prostata Semne.În debutul său, nu toată lumea experiențe indicii sau simptome de celulele cancerului de prostata. Cu toate acestea, trebuie să cel mai probabil cu dumneavoastră medicale profesionale, dacă se confruntă cu oricare dintre aceste simptome, datorită faptului că aceasta ar putea însemna, de asemenea, diverse alte condiții de prostata.

Probleme care trece pipi, cum ar fi lent sau slab flux. Problemele cu care necesită să fac pipi în mod regulat, în special de-a lungul serii. Probleme cu păstrarea urină sau poate pierderea controlului vezicii urinare. Găsirea de sânge în urină. Problema obține o erecție sau de a obține o erecție dureroasă. Disconfort în șolduri, spate mai mici precum piept. Chiar mai multe informații, a verifica afară National Comprehensive Cancer Network Celulele Cancerului de Prostata Standarde pentru Pacienți.

Exit mobile version