Ce este stopul cardiac?

0
1281

Atac de cord, în unele cazuri, numit neasteptat atac de cord, înseamnă că inima ta se oprește în mod neașteptat. Acesta întrerupe circulația sângelui la nivelul creierului, precum și diferite alte organe ale corpului. E o urgență și este mortal în caz contrar tratate instantaneu. Sunați la 911 imediat! Atac de cord posturi și extreme: în mod neașteptat colaps, pierde constiinta, nu au nici puls, și, de asemenea, nu sunt de respirație. Chiar înainte de a se produce, poate fi foarte uzat, buimac, slab, scurt de respirație, sau bolnav pentru burtica ta. S-ar putea trece sau partea superioară a corpului durere. Totuși nu întotdeauna. Stopul Cardiac se poate întâmpla cu semne de avertizare în toate.

Inima are un sistem electric care păstrează învingându-l în mod regulat. Stopul Cardiac poate lovi dacă semnalele electrice, du-te nebun și să declanșeze un neregulate ale inimii, sau aritmie. Există diferite tipuri de aritmii, precum și o mulțime de nu sunt periculoase. Unul numit fibrilație ventriculară declanșează atacul de cord cel mai mult. Dacă se întâmplă acest lucru, inima nu poate pompa suficient sânge în organismul dumneavoastră. Care este letală în minute. Mulți oameni care au stop cardiac, de asemenea, boli coronariene. Frecvent, aici încep problemele. Având arterei coronare stare înseamnă mai puțin sângele se mișcă în inima ta. Acest lucru poate cauza un atac de cord care dăunează inimii tale sistem electric.

Bolile cardiovasculare pot deteriora semnalele electrice ale inimii

Alte Cauze. Atac de cord poate de asemenea avea loc pentru diverși alți factori, constând din: Pierderea de sange semnificative sau gravă lipsa de oxigen. Antrenament intens, dacă aveți probleme cu inima. Scump grade de potasiu sau magneziu, care poate duce la un ritm cardiac fatal Ta genetica. Ai putea dobândi special aritmii sau o tendință de a le obține. Modificări la inima ta de cadru. De exemplu, o inimă mărită sau modificări declanșate de o infecție. Spre deosebire de atac de cord, inima ta nu are de obicei renunțe în timpul unui stop cardiac. În schimb, fluxul de sange este blocat într-o boală cardiovasculară, astfel încât inima ta nu obține suficient oxigen. Care poate ucide câteva muschiului inimii.

Totuși, ambele sunt legate de: cicatricea De celule care se extinde ca să recupereze de la o boală cardiovasculară poate drege inima semnale electrice și, de asemenea, puteți plasa în pericol. Precum și de o boală cardiovasculară în sine poate uneori activa stop cardiac. Atac de cord lovește pe neașteptate. E-o clipă dilema. Insuficienta cardiaca este diferit. E o problemă în cazul în care inima ta devine mai slab cu timp până când acesta nu poate trimite suficient sânge, precum și oxigen în corpul tău. Atunci când celulele nu obține o cantitate suficientă de nutrienti, corpul nu funcționează prea. S-ar putea descoperi că este greu pentru a captura-vă respirația atunci când faci lucruri de bază ca transporta alimente, urca scari, și chiar plimbare.

Neașteptat inima fatalitate (SCD) este un neașteptate, neprevăzute deces cauzat de pierderea functiei cardiace (atac de cord). Neașteptat cardiace fatalitate este cel mai mare motiv pentru naturale de deces în statele UNITE ale americii, creând aproximativ 325.000 de crescut-up de decese în SUA anual. Neașteptat cardiace fatalitate este responsabil de jumătate din toate inima de decese. Subită cardiacă fatalitate se întâmplă cel mai des la adulți în mijlocul 30 de ani la 40 de ani, și influențe de bărbați de două ori mai frecvent ca femeile. Această condiție este rară la copii, care influențează doar 1 la 2 la 100.000 de copii în fiecare an. Cum este atac de cord brusc (AV) Nod diferite de la un atac de cord? Neașteptat stop cardiac nu este un atac de cord (infarct miocardic). Stop Cardiac apar atunci când există un blocaj în una sau mai multe artere coronare, evitând inima la obtinerea suficient sange bogat in oxigen. Dacă oxigenul din sângele nu poate ajunge la muschiul inimii, inima devine deteriorat.

Care sunt simptomele unui atac de cord brusc

Pe de altă parte, atac de cord are loc atunci când sistemul electric la inima defecțiuni și pe neașteptate se încheie până fiind extrem de inegală. Inima bate periculos de repede. Ventriculi poate tremura sau tremur (fibrilație ventriculară), precum și de sânge nu este prevăzută pentru organism. În primele câteva minute, cel mai bun vă faceți griji este că circulația sângelui la minte va fi redus atât de substanțial încât o persoană va trece cu siguranță afară. Moartea aderă la excepția cazului în care primul ajutor este început mai repede. Primul ajutor include resuscitare cardiopulmonara (CPR) și, de asemenea, defibrilare. GURĂ-LA-GURĂ menține suficient oxigen în plămâni și de a ajunge la mintea până la ritmul cardiac normal este recuperat cu un șoc electric la piept (defibrilare). Mobile defibrilatoare utilizate de către lucrătorii de urgență, sau de accesibilitate al publicului defibrilatoare (Mae) s-ar putea conserva viața persoanei.

Care sunt simptomele de brusc atac de cord? Unele persoane pot experimenta o palpitații. sau se poate simti ametit, anunțându-le că un potențial dăunătoare de ritm cardiac problema a început de fapt. În peste jumătate din cazuri, cu toate acestea, brusc atac de cord se întâmplă fără acordul prealabil semne. Ceea ce creează neașteptate cardiace fatalitate?
O mulțime de subită cardiacă decese sunt cauzate de ritmuri cardiace anormale numite aritmii. Una dintre cele mai tipice viața în pericol aritmie, fibrilație ventriculară, care este un excentric, un talmeș-balmeș de ardere a impulsurilor de la ventriculi (inima camerele de jos). Când acest lucru se întâmplă, inima nu este în măsură de a pompa sânge și, de asemenea, fatalitate va avea loc în câteva minute, dacă este lasata netratata.

Ce amenințarea elemente de atac de cord brusc? Există o mulțime de variabile care pot crește o persoană de amenințare bruscă de atac de cord și cord brusc moarte. Principalele două amenințare variabile includ: Anterior, stop cardiac (75% din SCD situații sunt legate de un atac de cord anterior) -O persoană este pericol de SCD este mai mare pe parcursul primelor 6 luni după o boală cardiovasculară. Coronariene boli (80% din SCD situații sunt legate cu această boală) -elemente de Risc pentru coronariene boli includ fumatul, mediul familial de boli cardiovasculare, colesterol ridicat sau o inima marita. Alte riscuri variabile constau în:

Ejecție parte de mult mai puțin de 40 la sută, integrat cu tahicardie ventriculară (a se vedea informațiile enumerate mai jos despre EF).
Înainte de episodul de neașteptat atac de cord. Istoric familial de atac de cord sau SCD. Antecedente personale sau familiale de specifice, ritmuri anormale ale inimii, constând de lungă durată QT sindromul Wolff-Parkinson-White sindrom, incredibil cardiac scăzut prețurile sau bloc cardiac. Tahicardie ventriculară sau fibrilație ventriculară după un stop cardiac.

Probleme cu istoric ereditar cu anomalii cardiace sau capilare

Istoria ereditare probleme cu inima sau capilar anomalii. Istoric de sincopă (leșin episoade de neidentificat cauza). Insuficiență cardiacă: o afecțiune în care inima este puterea de pompare este slab decât tipic. Persoanele cu insuficiență cardiacă sunt 6 până la 9 ori mai probabil decât populația de bază a experimenta aritmii ventriculare care pot provoca stop cardiac neașteptate. Cardiomiopatia dilatativă (sursa de SCD în aproximativ 10% din cazuri): o scădere în inima capacitatea de a pompa sange din cauza unei extinsă (dilatat) precum și slăbit ventriculului stâng.
Cardiomiopatie hipertrofică: a îngroșat inima masei musculare, care afectează mai ales la ventriculi.

Modificări semnificative în sânge grade de potasiu, precum și magneziu (de la a face utilizarea de diuretice, de exemplu), de asemenea, dacă nu există naturală a bolilor de inima. Excesivă în greutate. Probleme cu diabet zaharat. Divertisment abuzul de droguri. Administrarea de medicamente care sunt “pro-aritmic” poate ridica amenințare de moarte aritmii. Brusc inima fatalitate (SCD) apare rar la sportivi, dar atunci când aceasta are loc, este de obicei ne afecteaza cu stare de șoc și neîncredere.